scholl 11 Vinnitsa


Новини 2023-2024 н.р.





Новини

День ЗСУ

6 грудня - День Збройних сил України - свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести із собою перемогу!
 
Привітання від Учнівської незалежної ради воїнів Збройних Сил України.
 
 
Учні і батьки 6-Б класу долучились до збору смаколиків для 18 окремого батальйону 35 бригади морської піхоти. Діти привітали захисників з Днем Збройних сил України своїми малюнками, що у нас вийшло - дивіться відео (класний керівник Титко Ю.В.).
  
Сьогодні на вікторині «Наша воля, наша слава не вмре, не загине..» 8-Б клас довів, що дуже любить свою країну, знає її історію, звичаї, традиції. Своїми знаннями ви допоможете подолати ворога. Бо в єдності наша сила.
 
   

Сьогодні, 06 грудня, з нагоди державного свята Дня Збройних сил України, учні 11-х класів вшанували пам'ять загиблих воїнів, героїв-захисників нашої держави.
Вічна пам'ять! Слава Україні! Героям Слава!
Захід організований вчителями: Назарук Т.Л., Матвійчук Н.Д., Яблочнікова Л.А.
   
Найщиріші вітання з Днем ЗСУ від учнів 9-А класу!
6 грудня відзначали День Збройних Сил України та День рукавички. Учні 2-А та 2-В класів вирішили об'єднати ці дві події в одну, і створили листівку-рукавичку для наших захисників , з щирою подякою всім захисникам нашої країни, які продовжують боротись за рідну землю.

Дата: 2023-12-21 14:25:25