scholl 11 Vinnitsa


Новини 2023-2024 н.р.





Новини

"Ігри пам'яті"

22 травня 2024 року на базі стадіону КЗВО "ВГПК" проведено спортивний захід "Ігри пам'яті" на честь вшанування загиблих випускників закладу під час АТО та російсько-української війни.
Були проведені спортивні ігри, організовано локації з майстер-класами, а також благодійний ярмарок "Допомога ЗСУ". Усі зібрані кошти будуть направлені героям, які боронять Україну.
У першу зміну були присутні учні 5-6 класів, які долучилися до спільного забігу та інших заходів.
Після спільного забігу учні відвідали спортивні локації, благодійний ярмарок, майстер-класи та інші станції, які спільно організували батьки, вчителі та учні. Дякуємо усім хто долучився до спортивного заходу "Ігри пам'яті".
Учні ліцею № 11 вгадували емодзі - зашифровані пісні про Україну на станції патріотичних пісень.
Кожен міг скоштувати смаколики, прийняти участь в спортивних іграх та майстер-класах.
У другу зміну були присутні учні 7-9 класів, які долучилися до спільного забігу та інших заходів.
Також до заходу долучилися рідні загиблих під час російсько-української війни в Україні. Низький уклін та шана героям, які віддали своє життя. 
Під час благодійної ярмарки "Допомога ЗСУ" було зібрано 40 тисяч гривень, на які придбаємо дрони для ЗСУ.
Хочемо віддати шану всім Захисникам та Захисницям, які відстоюють незалежність українського народу та нашої держави. Ви втілюєте мужність, силу та героїзм захисників рідної землі в нелегкі для України часи. Нехай удома на Вас завжди чекають. Ви наша гордість і честь! Слава Україні! Героям слава!
 
 

Дата: 2024-05-28 14:02:57