scholl 11 Vinnitsa


Новини 2024-2025 н.р.





Новини

День захисників та захисниць України

До Дня захисників та захисниць України наші учні взяли участь у важливій ініціативі підтримки військових та поранених героїв у госпіталі.
Учні з великим теплом і вдячністю створювали малюнки, писали листи, слова подяки на прапорах та фасували гостинці, щоб передати свою підтримку тим, хто боронить нашу землю. Ці прості, але щирі жести стали символами нашої єдності та вдячності, які допоможуть захисникам відчути силу українського народу і подяки за їхню мужність. Слава Україні!
 
Для українського народу сьогоднішній день є особливо святковим. Учні 3-В класу долучилися до вітання та подяки кожному та кожній, хто щодня боронить нашу свободу та незалежність, виготовивши вітальні листівки із побажаннями. Доземно вклоняємося нашим ЗАХИСНИКАМ та ЗАХИСНИЦЯМ, які захищають Україну і кожного з нас. Бережи Боже наших Захисників та Захисниць!


До Дня козацтва, який відзначається 1 жовтня, пройшли захопливі заходи!
Учні 2-А класу взяли участь у веселих "Козацьких іграх", де мали змогу продемонструвати свою спритність, силу та командний дух.
Для учнів 7-8 класів було проведено пізнавальну вікторину, присвячену історії козацтва. Учні не лише показали свої знання про славні часи Запорозької Січі, а й дізналися нові цікаві факти про героїчних козаків.
Цей день, був сповнений патріотизму та яскравих емоцій! 
 

До Дня захисників та захисниць України відбувся патріотичний марафон.
Із запалом та гордістю привітали нашу гостю - захисницю України, яка поділилася своїм досвідом та надихнула учнів бути сильними, вірити у себе та любити свою Батьківщину.
Учні висловили свою повагу та підтримку, передавши через екран тепло своїх сердець, що ми завжди поруч і вдячні за їхню мужність. 
Разом ми наближаємо Перемогу!  

Дата: 2024-10-04 13:47:55