scholl 11 Vinnitsa


Новини 2023-2024 н.р.





Новини

Засідання педагогічної ради

19.12.2023 у закладі було проведено засідання педагогічної ради на тему: «Громадянська діяльність учасників освітнього процесу. Формування навичок самоврядування, соціальної активності в процесі практичної громадської діяльності учнівської молоді».
 

На педраді були присутні представники комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний медичний центр реабілітації дітей Вінницької міської ради», які розповіли детальніше про роботу центру та плани на майбутнє.  
 

 
Виступаючі:
Свідоревич Л.В., заступник директора з ВР, яка детально ознайомила присутніх із темою педради.
 
Державець Т.А., учитель початкових класів, виступила з доповіддю на тему: «Формування навичок самоврядування, соціальної активності через практичну діяльність на уроках «Я досліджую світ»».
 
Тема доповіді «Роль класного керівника у формуванні громадянської ключової компетентності, навичок самоврядування, соціальної активності здобувачів освіти», з якою виступила Скрипнюк Н.В., голова МО класних керівників, є досить актуальною в сучасному суспільстві.
 
Учитель історії, правознавства і громадянської освіти Назарук Т.Л. глибоко розкрила тему своєї доповідді: «Формування навичок соціальної активності учнівської молоді на уроках правознавства, громадянської освіти".
 
Педагог-організатор Паламарчук Л.О. та президент УНР Скрипнюк Т.В. висвітлили свою роботу під час виступу на тему: «Учнівська незалежна рада як форма реалізації (соціальної активності) - соціалізації, становлення громадянськості на засадах самоврядування в процесі практичної громадської діяльності». Продемонстрували роботу УНР, активну участь в різних заходах, де громадянська позиція кожного члена УНР відіграє велику роль у нашій державі.
 
Після виступів учасників педради директор закладу Паянок В.О. озвучила питання порядку денного для голосування і ознайомила усіх присутніх із Стратегією розвитку комунального закладу «Вінницький ліцей № 11» на 2024-2028 роки.
 
Підсумки 2023 року
 
 

Дата: 2023-12-21 14:56:26