scholl 11 Vinnitsa


Новини 2023-2024 н.р.





Новини

Меморандум про співпрацю. Заклади-партнери у сфері фізкультурно-оздоровчої діяльності.

16 лютого 2024 року на базі КЗ «ВЛ № 2» відбулось урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між комунальним закладом «Вінницький ліцей № 11» та комунальним закладом «Вінницький ліцей № 2» у сфері фізкультурно-оздоровчої діяльності в контексті реалізації Концепції НУШ, Ліги активних учнів та учениць здорової України («Ліга сміливих». Заклади-партнери).


 
Здобувачі освіти отримали незабутні емоції під час занять руховими активностями, провели змагання з американського футболу, черліденгу та Сool Games. Саме такі заходи допомагають здобувачам освіти розкрити свій потенціал та проявити здібності в повну міру. Методи НУШ виводять фізичну культуру на новий рівень і сприяють спортивному розвитку молоді. Після завершення змагань учасники були нагородженні дипломами, а заклади-партнери - відзнаками.
Ця подія для юних вінничан стала історичною, як перший крок до нових інновацій в галузі фізичної культури. В майбутньому планується подальше вдосконалення подібних заходів, які є інноваційними та цікавими. Саме втілення нових модулів розширює можливості молоді приймати участь у Всеукраїнській шкільній лізі «Пліч-о-пліч». Ця святкова подія об'єднала як здобувачів освіти, так і учителів фізичної культури. Кожен з присутніх знайшов щось цікаве, нове та обрав для себе шлях розвиту та вдосконалення своїх знань.
Об'єднавши досвід учителів та нові модулі НУШ ми разом зробимо великий прорив у розвитку фізичної культури та вийдемо на високий рівень! Разом до нових перемог!  
  
 
Заклади-партнери КЗ "ВЛ № 11" і КЗ "ВЛ № 2" доєдналися до Національного проєкту "Цікава фізкультура 2.0. Перезавантаження", присвяченому Дню Єднання в Україні. Щиро вдячні ЗСУ🇺🇦 та організаторам заходу за можливість отримати незабутні емоції під час занять руховими активностями, спільних змагань з американського футболу, черліденгу та Сool Games
#Цікава_фізкультура
#Назустріч_успіху
#Спорт_заради_розвитку
#ЄДИНА_УКРАЇНА
#Пліч_о_пліч
#Пліч_о_пліч_зі_спортом
 

Дата: 2024-03-07 16:22:24