scholl 11 Vinnitsa


Новини 2023-2024 н.р.





Новини

День цивільного захисту

Цивільний захист - це комплекс заходів, які реалізуються на території України в мирний час та в особливий період і спрямовані на захист населення, територій, навколишнього природного середовища, майна, матеріальних і культурних цінностей від надзвичайних ситуацій та інших небезпечних подій, надання допомоги постраждалим.
Сьогодні, беззаперечно, такі навчання є надзвичайно важливими не лише для дорослого населення нашої держави, а й для дітей.

Для здобувачів освіти 2-х класів була проведена година спілкування "Захисти своє життя. Порядок дій у разі небезпек".
 
До Дня цивільного захисту учні 4-х класів обговорювали види НС, повторювали номери екстренних служб та створювали памʼятку. Діти розгадували загадки, життєві ситуації та відповідали на питання.
День ЦЗ пройшов плідно, а головне - корисно!
 
Навчальні заняття з цивільного захисту були проведені з учнями 11-х класів на тему: "Правила безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях та під час воєнного стану. Збереження психологічної рівноваги.". Відбулось заняття з елементами тренінгу "Порядок інформування про екстремальні ситуацій та порядок дій".
 
День цивільного захисту для учнів 9-х класів.
 
Учні 5-х класів долучились до заходів, присвячених Дню ЦЗ. Отримали цікавий досвід та практичні навички, пригадали про правила безпеки, які можуть врятувати життя не тільки дітей, але й дорослих. Про навички безпечної поведінки говорили також на уроках фізичної культури і на уроці англійської мови.
Бережімо себе, своє психічне та фізичне благополуччя.
 
До Дня цивільного захисту Папіж Г.О. та Неприлюк Н.В. провели бесіду з учнями 8-А класу на тему: "Сигнали оповіщення, що означають і як діяти".
Поліщук О.Ю. провела виховну годину для учнів 8-Б класу на тему: «Дії населення при радіаційному забрудненні».
 
В рамках Дня цивільного захисту у 6-А класі був проведений урок "Перша допомога при невідкладних станах" (вчитель основ здоров'я Титко Ю.В.).
 
До Дня цивільного захисту проведено виховну годину в 10-Б класі (класний керівник Вайс В.В.) на тему: "Правила безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях та під час воєнного стану. Збереження психічної рівноваги".
 
Круглий стіл для учнів 10-А (класний керівник Дмитришина О.В.) та 10-Б (класний керівник Вайс В.В.) класів на тему: "Виникнення надзвичайних ситуацій при експлуатації електротехнічних приладів у побуті".
  
В рамках Дня цивільного захисту класними керівниками 7-х класів були проведені заходи "Правила безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях та під час воєнного стану. Збереження психологічної рівноваги. Вивчення мапи укриттів міста. Тривожна валіза - чому це важливо?".
  
До дня цивільного захисту в 6-х класах були проведені інформативні години "Як не стати жертвою дезінформації" (класні керівники Гладковська Н.В., Титко Ю.В., Васильківська О.В., Собцева Н.С.).
   
Пам'ятайте: БЕЗПЕКА ПОНАД УСЕ!

Дата: 2024-04-18 15:46:43