scholl 11 Vinnitsa


Новини 2023-2024 н.р.





Архів новин 2020-2021
Ось і настав цей день. 1 вересня - День Знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться!
Запрошуємо вас до перегляду, за посиланням, Першого дзвоника.
 
1-А
 
 
1-Б  
 
1-В
  
 
 1-Г
 
 
1-Д
 
 
 

Вінниця - місто, у якому хочеться жити, у яке закохуєшся з першого погляду. Це прекрасне комфортне місто багате своєю історією та національними традиціями.

З нагоди святкування 657-ми річчя Вінниці у закладі було оформлено стенд, а також від щирого серця пролунали гучні привітання з побажаннями всім Вінничанам міцного здоров'я, добробуту, родинного затишку, успіхів в усіх справах і починаннях.

 

Нехай мир, злагода, взаємна повага та довіра завжди пануватимуть у Ваших домівках!

 

 
22 вересня в Україні відзначаеться День партизанської слави. Цей день відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся  із загарбникамии в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і життя. 
Учні нашого закладу долучилися до відзначення цього пам'ятного дня та організували покладання квітів до братського поховання партизанів і підпільників у період Другої світової війни.
  
 
 
 

2 жовтня в стінах нашої рідної школи відбувся урочистий концерт з нагоди святкування професійного свята Дня працівників освіти. 

 

Учні 3-А класу виступили з чарівною піснею для дорогих учителів

Учні 10-А класу висловили учителям найщиріщі вітання

Виступ учнів нашого закладу з хореографічним та музичним номерами 

 

 

Привітання піснею від Олексієнко Тетяни, учениці 9-А класу

 

 Привітання з піснею від учнів 9-А класу 

В дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом. Для перегляду відеопривітання перейдіть за посиланням.
 
 
 
 
Учні 4-Д класу привітали воїнів АТО з Днем захисника України, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.
 
З нагоди Дня козацтва та Дня захисника України педагог-організатор та класний керівник підготували для учнів 3-Д класу веселі та захоплюючі козацькі естафети.
 
 
Роботи наших талановитих учнів на тему: "Козаки - лицарі України" .
 
 
Учні 2-В класу долучились до флешмобу "Живі символи" в рамках Патріотичного Марафону. Бережемо і цінуємо наші символи, пишаємось, що ми українці. 
 
 
В рамках Патріотичного Марафону учні нашого закладу закликають всіх читати українською та беруть участь у челленджі "Читаємо українське".
 

В рамках Патріотичного Марафону, з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва учні нашого закладу створили колаж на тему: "Козаки - лицарі України".



  
В рамках декадника математики в період з 16.11.2020 р. по 27.11.2020 р. в закладі були проведені тематичні заходи.
16 листопада вчителі математики Наконечна Валентина Леонідівна та Захарчук Валентина Володимирівна дистанційно провели інтелектуальну гру для 10-11-х класів "Розумники й розумниці".
 
 
18 листопада у 1-Г класі класний керівник Державець Тетяна Андріївна провела "Математичну естафету", під час якої учні більше дізналися про нерівність чисел. 
 

 
У 1-А класі був проведений "Математичний марафон". Класний керівник Ільченко Марія Феофанівна допомогла учням добре засвоїти додавання і віднімання чисел.
 
 
Учні 1-Б класу та класний керівник Волошенюк Ольга Миколаївна приєдналися до декадника математики та провели математичну естафету "У світі цифр".
 

Станіславчук Інна Михайлівна у своєму 1-В класі організувала математичну естафету "У світі цифр". Учні дуже добре знають геометричні фігури та можуть схематично їх зобразити.
 
 
Учні 1-Д класу, класний керівник якого Дроздович Світлана Ігорівна, брали участь у математичній естафеті "У світі цифр".
 

Було три команди по 9 чоловік: 1 команда - "Бджілки", 2 команда - "Живчики", 3 команда - "Пізнайки". Обиралися капітани команд.
 
Учні виконували завдання:
"Домалюй цифри"
 
"Склади картинку"
 
"Розв'яжи" та інші.
 
За чудову та дружню роботу учні були нагороджені медальками.
 
19 листопада до декадника математики класний керівник 2-В класу Гула В.М. та класний керівник 2-Г класу Каракой С.Г. підготували МАТЕМАТИЧНЕ ШОУ.

Вальс "Вчать у школі"
 
 
Зустріч із королевою математики 
 
Дефіле цифр
 
 
Оформлений стенд "Математика в моєму житті" та виконання  акробатичного номеру у виконанні цифри-акробатки 6 чи 9.
Учні із задоволенням відповідали під час математичних завдань. 
 
Захід пройшов на високому рівні. Діти зрозуміли, що життя без математики неможливе.
 
 
20 листопада для учнів 6-7-х класів учитель математики Колонюк Ольга Сергіївна провела онлайн інтелектуальну гру "Математичний Олімп".
 
 
20 листопада учні 3-А класу та класний керівник Прибиш Світлана Василівна під час декадника математики вирішили пограти в гру "В гостях у казки". Учні із задоволенням пройшли усі етапи цієї захоплюючої гри. 
 
До казкового уроку з математики приєдналися учні 3-Б класу та їх класний керівник Попадюк Лариса Олександрівна. Діти дуже добре вміють додавати та віднімати числа, адже це легко і цікаво. 
 
Також взяли участь в математичній грі «В гостях у казки» учні 3-Г класу, класний керівник Ратинська Інна Петрівна.
«Казкове доміно» прийшлося учням до вподоби. Математичні казкові ребуси діти розгадували з цікавістю. А математичні естафети допомагали учасникам зміцнити не тільки свої знання, а й командний дух.
 
 
23 листопада учителі математики Олійник Г.В., Грон Т.М., Неприлюк Н.В., Наконечна В.Л. та Захарчук В.В. організували засідання круглого столу на тему: "Видатні математики".
  
 
 
  24 листопада для учнів 5-х класів учитель математики Неприлюк Н.В. провела інтелектуальну математичну гру "Математика - гімнастика для розуму", на якій учні дистанційно вирішували математичні та життєві головоломки.
 
 
 
24.11.2020 р. у рамках декадника математики учитель початкових класів Ратинська Інна Петрівна організувала для учнів 3-Г класу "Один день людини без математики".
 
 
25 листопада учитель 2-Б класу Гречанюк Тетяна Василівна разом з учнями організувала МАТЕМАТИЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП.
Робота учнів у групах на математичних зупинках із завданнями.
   
 
 
Математика - це дуже цікавий і потрібний у житті предмет. Саме тому учні із задоволенням пройшли усі математичні зупинки та виконали усі завдання швидко та правильно.
 
25.11.2020 р. у 2-А класі класний керівник Федун Лідія Савівна разом з дітками провела математичну гру "Вчимося писати цифри правильно".
 
 
26 листопада у 3-А класі Прибиш Світлана Василівна, учитель початкових класів, провела конкурс творів "Один день людини без математики".
 
  
27 листопада учитель математики Захарчук Валентина Володимирівна та учитель хімії Васильківська Оксана Василівна онлайн провели інтелектуальне шоу для учнів 10-А класу на тему: "Математика і хімія", на якому учні показали вміння практично застосовувати свої знання з математики і хімії в житті.
 
Конкурс мініпроектів на тему: "Геометричні фігури у чудесах світової культури" серед учнів 8-х класів. 
 
 
 
Вшанування пам'яті рядового Тарнавського Валерія Болеславовича

Більше інформації в презентації за посиланням

https://drive.google.com/file/d/1rHF4ZZZk0xyxeAwhVXtLvPMkgUKsvIMW/view?usp=sharing 

 

 

Всесвітній день дитини відзначається 20 листопада як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.
Саме в цей день учні 1-Б класу вирішили пригадати, які існують права дитини під час гри "Спіймай правило". 

 

 

 

Метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованим на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

 

 Україна в 1932-1933 роках пережила страшну трагедію - Голодомор, який забрав мільйони людських життів.

У четверту суботу листопада в Україні відзначається День пам'яті жертв Голодомору. Всеукраїнська акція «Запали свічку».

 

 
В пам'ять про мільйони загиблих від Голодомору наш заклад закликає мешканців України приєднатися до загальнонаціональної хвилини мовчання та переглянути відеоролик до цьогорічного вшанування пам'яті жертв Голодомору за посиланням.
 
 
 
01 грудня 2020 року у 3-В класі учитель початкових класів Швець Галина Володимирівна провела урок, який був присвячений величі хліба, що з давніх-давен у великій шані нашого народу.
 
Виступ учнів з розповіддю про різні види хлібних виробів
 
Робота учнів у групах під час практичного завдання
 
Захід пройшов на високому рівні. Учні більше дізналися про історію хліба та особливу увагу приділили вшануванню пам'яті загиблих в часи Голодомору 1932-1933 р.р.
На завершення було запалено свічку пам'яті та хвилиною мовчання усі присутні вшанували всіх невинно  загиблих від голоду в страшні 30-ті роки ХХ століття. 
 
 
11 грудня 2020 р. у 4-А класі, класний керівник Масловська Галина Василівна, відбувся відкритий виховний захід на тему: "Хліб - це велика святиня".
Учні звернулись до давніх традицій нашого народу, вшанували велич хліба та знову нагадали усім нам, що хліб - це життя!!!


 
Ось і завершилось наше свято. Хліб - це святиня, радість, щастя. І хотілося б його закінчити такими словами народної мудрості: «Поганого хліба немає, погано якщо немає хліба».
 

До урочистого вшанування Дня української хустки та участі у флешмобі #УкраїнськаХустка долучилися такі колективи нашого закладу:
учні 1-А класу та класний керівник Ільченко Марія Феофанівна підтримали флешмоб до Дня української хустки.

https://www.facebook.com/photo?fbid=788601378388930&set=pcb.788602931722108 

 

Усі присутні виглядали дуже красиво в своєму найколоритнішому українському атрибуті. Саме тому учні 1-А класу закликають усіх долучитися до флешмобу та викласти фото з хусткою під хештегом #УкраїнськаХустка. Носіть українське!

 

 

Батьківський колектив 1-А класу теж не залишився байдужим і зняв відео про вшанування української хустки.

https://www.facebook.com/100017172248335/videos/pcb.788602931722108/788602915055443/ 

 

учні 1-В класу та класний керівник Станіславчук Інна Михайлівна; 

 

учні 1-Г класу та класний керівник Державець Тетяна Андріївна;

https://www.facebook.com/photo/?fbid=791174638131604&set=pcb.788602931722108 

 

учні 2-А класу та класний керівник Федун Лідія Савівна;

 

 учні 2-Б класу та класний керівник Гречанюк Тетяна Василівна;

 

 учні 2-В класу та класнний керівник Гула Валентина Миколаївна;

 

учні 2-Г класу та класний керівник Каракой Світлана Григорівна;

А також чудове сімейне відео від батьківського колективу 2-Г класу в українській хустці.

https://www.facebook.com/photo?fbid=791203504795384&set=pcb.788602931722108 

 

учні 2-Д класу та класний керівник Нечипорук Ірина Олександрівна;

 

учні 3-А класу та класний керівник Прибиш Світлана Василівна;

 

учні 3-Б класу та класний керівник Волошенюк Ольга Миколаївна;

 

учні 3-Г класу та класний керівник Ратинська Інна Петрівна;

 

учні 4-А класу та класний керівник Масловська Галина Василівна.

 

Щиро дякуємо усім, хто взяв участь у флешмобі #УкраїнськаХустка. Любіть і шануйте українські звичаї та традиції!

День Збройних сил України - одне з найважливіших свят в країні. Воно з'явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. Відтоді цей День щорічно відзначають 6 грудня.

 
Учні 4-Д класу із класним керівником Веретковською Світланою Вікторівною та педагогом-організатором Патичишиною Інною Юрівною провели змагання серед хлопців "Веселі старти". Це згуртувало колектив класу. Учні переконалися у важливості Захисників для нашої країни.
 

Вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших осель, спокій близьких - у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями добра, гарного настрою, та мирного неба над головою! 
У період з 07.12.2020 р. по 11.12.2020 р. в закладі пройшов предметно-методичний тиждень природничих наук.
Тиждень розпочався зі знайомства з домашніми улюбленцями. Учні 6-7-х класів на онлайн зустрічах радо ділилися цікавими історіями та світлинами своїх пухнастиків, яскравих пернатих та інших екзотичних мешканців. Під час такого спілкування отримали море позитивних емоцій.
 
 
 
В рамках проведення тижня природничих наук, учителі біології та географії Матвійчук Н.Д. та Скрипнюк Н.В. реалізували низку заходів, щоб привернути увагу небайдужих людей і допомогти птахам пережити складні умови зимівлі.
 
 
 
Учителі провели майстер-класи по виготовленню годівничок та в соціальній мережі Фейсбук запустили челендж #Допоможиптахамвзимку, який активно підтримали колеги, учні та батьки закладу. 
 

До челенджу #Допоможиптахамвзимку приєдналися учні 3-Б класу та класний керівник Попадюк Лариса Олександрівна.
 
 
Учні змайстрували гарні годівнички, щоб нашим пернатим друзям було чим посмакувати взимку.  
  Предметно-методичний тиждень природничого циклу пройшов цікаво, інформаційно і учні отримали величезний спектр емоцій під час участі в майстер-класах, онлайн-подорожах,  та дослідах. 
Завершенням тижня була участь учнів в VII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з біології на платформі «На Урок» (Осінь - 2020 р.), що проводилася з 05.10-22.11.2020р. учителем біології Матвійчук Н.Д.
Цього разу заявки на участь в олімпіаді подали 36 учнів 6-8-х класів.
 
 
 
Класний керівник Гладковська Наталія Володимирівна та учні 8-А класу провели дистанційний виховний захід "Відродження народних традицій на свято Андрія в сучасних українських сім'ях".
 
Діти із задоволенням повернулися в минуле та відчули всю красу стародавніх українських обрядів. Вони разом із батьками із захопленням та цікавістю втілювали колишні звичаї нашого народу у традиції сучасних сімей.
 
Матері допомогли приготувати національні страви, а діти спробували відтворити елементи обряду дівочого ворожіння, парубоцьких витівок та кумедного кусання калити, без яких свято Андрія не було б таким цікавим і таємничим.
 
Ми щиро вітаємо Вас зі святом! Бажаємо міцного здоров'я, любові, злагоди в родинах та Божого благословіння!!! 
 
До свята Андрія також приєдналися учні 1-Г класу та класний керівник Державець Тетяна Андріївна.
 
Учні проявили величезний інтерес до старовинних українських традицій. Хлопчики проявили свою швидкість та кмітливість, а дівчата - ніжність та чарівність.
 
Найбільше дітям сподобалась традиція смакування калити. Цей захід вони будуть згадувати з посмішкою на обличчі, адже українські традиції найцінніші.  

Сьогодні у школах міста лунають «останні дзвоники». Завершується навчальний рік, починається пора канікул.
Цей день важливий для кожного з нас. Для дітей - це нова валіза знань за плечима, для вчителів - гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків - мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.
Ми щиро вітаємо усіх з цим світлим святом. Дякуємо батькам, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які ділилися своїми знаннями. Також дякуємо підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. Пам'ятайте: ви потрібні Україні. Майбутнє нашої держави - це ви.
Запрошуємо вас до перегляду в онлайн-режимі Останнього дзвоника.
 
Свято у 1-А класі, класний керівник Ільченко М.Ф. 
Відео за посиланням
 
Свято у 1-Д класі, класний керівник Дроздович С.І. 
Відео за посиланням 
 
  
Свято у 4-В класі, класний керівник Колесник Л.Д.
 Відео за посиланням
 
Свято у 4-Д класі, класний керівник Веретковська С.В.
Відео за посиланням  
16 червня 2021 року відбулося урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9-х класів.
Урочиста частина
 
Виступ директора закладу Середюка В.В.
 
Виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Олійник Г.В.
 
Вручення свідоцтв учням 9-А класу  
 
 
Вручення свідоцтв учням 9-Б класу
 Вручення свідоцтв учням 9-В класу 
 

 
25 червня 2021 року у закладі відбулося урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту учням 11-го класу.
Урочиста частина 
 
 
 Виступ директора закладу Середюка В.В.

Виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Олійник Г.В.
 
Вручення свідоцтв учням 11-А класу. 
 
 
Шкільні роки пролетіли, немов ключ перелітних птахів. День закінчення школи - це день, коли закінчується безтурботне дитинство і починається відповідальне доросле життя.
Після вручення свідоцтв, одинадцятикласники запросили усіх на випускний вечір.
 
Випускний вечір 2021 р. 
 
Щирі привітання від першої вчительки.

  
Слова вдячності від батьків для адміністрації та педагогічного колективу закладу.
 
Привітання класному керівнику Щеблановій І.В. від випускників 

Дорогі наші випускники! Ми вітаємо вас із успішним завершенням цього важливого в житті етапу. Ми завжди будемо вас пам'ятати та чекати на ваші візити.
 
Випускний 2021 - це лише початок вашого цікавого життя. На вас чекають університети, життя та інститут, побудови власної сім'ї. Бажаємо, щоб ви завжди пам'ятали, що ви - майбутнє нашої країни! На