scholl 11 Vinnitsa


Новини 2023-2024 н.р.





Архів новин 2023-2024
🔔Вітаємо з початком нового навчального року!
Для кожного з нас 1 вересня - це символ нових перспектив і можливостей. Для тих, хто вперше переступить шкільний поріг, - це найбільш хвилюючий день. Нехай він стане для них не тільки яскравим спогадом, але і вдалим стартом у велике життя, а кожен день в школі буде наповнений цікавими уроками, новими зустрічами і дивовижними відкриттями.
  
Навчання, для дівчат 10-х класів, з надання домедичної допомоги.
  
 
 
З нагоди Дня працівників освіти хочемо висловити найщиріші слова вдячності за надважливу працю всім педагогам. Наші вчителі - немов прекрасні чарівники, які вміють робити навчання захопливим, а знання - справжнім скарбом.
Ваша енергія, терпіння та віра в потенціал кожного учня роблять Вас особливими. Безмежно вдячні за турботу та ласку. Прийміть щирі вітання від учнів нашого закладу♥
 
 
 
 
 
 
Більше світлин на сторінці Facebook
https://www.facebook.com/groups/929417744625219/ 
 
 
Пізнавальний та розважальний захід "Навчись бачити політику" за ініціативи студенток ДонНУ факультету політології Mary Maievska та Анастасії Борисюк відбувся в Центрі підліткових клубів VinSmart ЦЕНТР. Учасниками заходу були учні 11-Б класу комунального закладу "Вінницький ліцей № 11" разом з класним керівником.
Одинадцятикласники показали себе справжніми знавцями у політичних іграх, вирішенні громадських питань, створенні політичного кандидата та його просування. Було дуже цікаво, корисно і сучасно. Хто ще не визначився з вступом пропонуємо розглянути факультет політології ДонНУ.

 
 
З нагоди Дня української писемності та мови у VinSmart ЦЕНТРі для учнів комунального закладу "Вінницький ліцей № 11" відбулася зустріч з вінничанином, поетом-ліриком, музикантом, волонтером Андрієм Штомпелем.
Поезія та пісня завжди надихали українців на боротьбу, адже всю нашу історію ми виборюємо свободу.
Сьогодення української поезії настільки різнобарвне, цікаве й непросте, що кожен присутній, безумовно, відкрив для себе щось нове...
 
 
 
6 грудня - День Збройних сил України - свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести із собою перемогу!

  Привітання від Учнівської незалежної ради воїнів Збройних Сил України.
  Учні і батьки 6-Б класу долучились до збору смаколиків для 18 окремого батальйону 35 бригади морської піхоти. Діти привітали захисників з Днем Збройних сил України своїми малюнками, що у нас вийшло - дивіться відео (класний керівник Титко Ю.В.).
  Сьогодні на вікторині «Наша воля, наша слава не вмре, не загине..» 8-Б клас довів, що дуже любить свою країну, знає її історію, звичаї, традиції. Своїми знаннями ви допоможете подолати ворога. Бо в єдності наша сила.

Сьогодні, 06 грудня, з нагоди державного свята Дня Збройних сил України, учні 11-х класів вшанували пам'ять загиблих воїнів, героїв-захисників нашої держави.
Вічна пам'ять! Слава Україні! Героям Слава!
Захід організований вчителями: Назарук Т.Л., Матвійчук Н.Д., Яблочнікова Л.А.

 
   Найщиріші вітання з Днем ЗСУ від учнів 9-А класу!
6 грудня відзначали День Збройних Сил України та День рукавички. Учні 2-А та 2-В класів вирішили об'єднати ці дві події в одну, і створили листівку-рукавичку для наших захисників , з щирою подякою всім захисникам нашої країни, які продовжують боротись за рідну землю.
 
 
 
Цьогоріч українці святкують День святого Миколая 6 грудня. Учні нашого закладу також долучилися до новорічних заходів, присвячених Дню св. Миколая.
Дякуємо нашим захисникам та захисницям за те, що оберігають і обороняють нас, що дає нам можливість відчути святковий дух.
Учні 6-А класу та класний керівник Наталія Гладковська щиро вітають усіх із Днем Андрія Первозванного.
Учням 5 -х класів св. Миколай подарував радість та гарний настрій і цей день, дійсно, став святковим.
Учні 4-Д класу щиро вітають усіх із Днем святого Миколая!
 
 
В очікуванні свята...
Прикрашання новорічної ялинки членами УНР КЗ "ВЛ № 11".
Учні початкових класів взяли участь у акції "Подарунок від Миколая" та побували в ролі янголяток - його помічників.
Діти подарували частинку свого тепла і любові тим, хто цього найбільше потребує.
Хай у дитячих очах ніколи не згасає вогник віри у диво!
 

7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки.
Здавна хустка вважалась українським національним аксесуаром, який зберігає в собі старовинні традиції. Це - невід'ємна частина української культурної спадщини.
Протягом століть хустина була в Україні найдорожчим подарунком, яка символізує домівку та матір. Ось така вона - звичайна хустина, родинний оберіг, краса українського народу.
Нехай барвисті, як сад навесні наші рідні українські хустки залишаються в серці кожної українки
Відроджуємо силу українського духу!
6-Б клас, кл.керівник Титко Ю.В.

 

В КЗ "ВЛ № 11" було проведено акцію "Подарунок від святого Миколая". Учні 1-4 класів долучилися до цієї акції та створили магічні боксики для майбутніх власників.
Кожен зміг прийняти на себе роль янгола-помічника і подарувати частинку свого тепла і любові тим, хто цього найбільше потребує.
Відео учнів 1-4 класів під час створення магічних боксиків за посиланням

Наступним етапом був анонс трейлеру майбутнього відео про вручення магічних боксиків від учнів 1-4 класів.
 Далі буде...
Але настав той день, коли нарешті наші магічні боксики знайшли своїх власників. Дякуємо класним керівникам 1-4 класів, їхнім вихованцям та батькам за долучення до акції з нагоди прийдешніх новорічних свят. Дякуємо учителям технологій Петрук І.Г. і Вайс В.В. за організацію майстер-класу з виготовлення оберегів. Нехай добро і радість, якою поділилися учні початкової школи, повернеться сторицею їм у майбутньому.
У 2024 році бажаємо всім нам перемоги, натхнення та міці, щоб відбудовувати та покращувати нашу рідну Україну! Хай ніколи не згасає у серці любов, а жага робити світ та життя кращими лише збільшується! Веселих новорічних свят і мирного неба! Слава Україні! Героям Слава!
(відповідальна за організацію Щебланова І.В., заступник директора з НВР, автор відео Озірна В.О.)  

У квітні дівчата 10-11 класів пройшли навчання з першої домедичної підготовки.
 
 
  
 
 
24 січня волонтери обласної та міської організації "Червоний Хрест" спільно з вчителями закладу Паянок В.О. та Матвійчук Н.Д. провели заняття з домедичної допомоги для дівчат 11-х та 10-х класів. Під час заняття учні креативно та творчо вирішували завдання, взаємонавчалися, багато спілкувалися, активно розв'язували ситуаційні задачі. Панувала дружня атмосфера!
 
ДОПОМОГА ЗСУ! 
Під час спортивно-оздоровчого заходу «Ігри пам'яті», який відбувся 22.05.2024, було зібрано 40 тис. грн., на які придбано дрони для бійців ЗСУ.
Щиро дякуємо усім хто долучився. Разом до ПЕРЕМОГИ!
 
 
 
 
Бійці 71 бригади ДШВ висловлюють подяку нашій шкільній родині, яка долучилася до збору ліків бійцям ЗСУ, що захищають Україну від терору країни-агресора.
Бажаємо усім Захисникам та Захисницям міцного здоров'я, сил і терпіння аби надалі продовжувати боротися з ворогом. Cлава Україні! Героям слава!
 
 
Учні 6-Б класу зібрали смаколики до Великодня для військовослужбовців 18 окремого батальйону 35 бригади морської піхоти, а у відповідь отримали прапор, розписаний військовими (кл. керівник Титко Ю.В.). 
 

 
Благодійний ярмарок на допомогу ЗСУ проведено 01-05.04.2024. Вироби можна було придбати в закладі. Підтримуємо наше військо!
 
 
З 26.03 по 28.03.2024 у Вінниці пройшов чемпіонат міста з волейболу серед вчителів, до якого доєдналися працівники нашого закладу. Метою спортивного заходу є популяризація здорового способу життя та збір донатів на потреби ЗСУ. Цьогоріч було зібрано 16,5 тис. грн. Наближаємо перемогу разом! 
 
 
 
 
Шановні батьки, вчителі, учні!
Велика подяка всім хто долучився до збору солодощів для поранених бійців. Сьогодні, 14.02.2024 р., солодощі доставлені у госпіталь. Разом ми переможемо. Слава Україні!
 

Наш ліцей продовжує допомогати ЗСУ.
Велика подяка батькам, вчителям і учніям за допомогу та пітримку. Віримо в перемогу! Слава Україні!

 
 
Наші захисники дякують учнівському колетиву, батькам та вчителям ліцею за смаколики. Все буде Україна!
 
 
Окопні свічки для військових виготовляли учні 10-х класів нашого закладу. Наближаємо перемогу разом!
 
 
У закладі продовжується волонтерська робота для ЗСУ. Бійці 14 бригади НГУ ЧЕРВОНА КАЛИНА та 118 танкової дякують колективу КЗ "ВЛ № 11". 
 
Учні нашого ліцею, віком від 14 років, відвідали унікальну локацію - "БожеВільну школу" та ближче познайомились з можливостями для участі у соціально-важливих проєктах, які можна реалізувати у своїй громаді.
Сподіваємось на плідну співпрацю нашої молоді, адже маємо двох учасників першої хвилі проєкту та ментора команд саме у нашому закладі.
Програма UPSHIFT у Вінницькій області реалізується ГО «ВільнОсвіта» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Уряду Японії.
Учні закладу брали участь у Патріотичному фестивалі імені Героя України Максима Шимка, присвяченому пам'яті Героїв Небесної Сотні.
 
 
 
До дня Героїв Небесної Сотні, на Патріотичному фестивалі ім. Героя України Максима Шимка, наші юні художниці Дмитрієва Вікторія та Притула Дар'я написали картину "Квітка Надії".
 
 
Відео за посиланням 
 
 
 

16 лютого 2024 року на базі КЗ «ВЛ № 2» відбулось урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між комунальним закладом «Вінницький ліцей № 11» та комунальним закладом «Вінницький ліцей № 2» у сфері фізкультурно-оздоровчої діяльності в контексті реалізації Концепції НУШ, Ліги активних учнів та учениць здорової України («Ліга сміливих». Заклади-партнери).


Здобувачі освіти отримали незабутні емоції під час занять руховими активностями, провели змагання з американського футболу, черліденгу та Сool Games. Саме такі заходи допомагають здобувачам освіти розкрити свій потенціал та проявити здібності в повну міру. Методи НУШ виводять фізичну культуру на новий рівень і сприяють спортивному розвитку молоді. Після завершення змагань учасники були нагородженні дипломами, а заклади-партнери - відзнаками.
Ця подія для юних вінничан стала історичною, як перший крок до нових інновацій в галузі фізичної культури. В майбутньому планується подальше вдосконалення подібних заходів, які є інноваційними та цікавими. Саме втілення нових модулів розширює можливості молоді приймати участь у Всеукраїнській шкільній лізі «Пліч-о-пліч». Ця святкова подія об'єднала як здобувачів освіти, так і учителів фізичної культури. Кожен з присутніх знайшов щось цікаве, нове та обрав для себе шлях розвиту та вдосконалення своїх знань.
 

Об'єднавши досвід учителів та нові модулі НУШ ми разом зробимо великий прорив у розвитку фізичної культури та вийдемо на високий рівень! Разом до нових перемог!  

 
13.03.2024 на базі КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» відбувся талант-фест "Мистецька імпреза - 2024". Наші учні, Мороз Софія і хореографічний колектив "Перлини Поділля", виступили із номером "Журавлі", який вразив глядачів.
 
Дякуємо учнівському колективу і наставникам Станкевич Н.М., Назаровій О.В. та Григор'євій Я.В. за підготовку. Молодці! Пишаємось вами!
Відео для перегляду

  

21.03-22.03.2024 року у контексті реалізації Концепції НУШ ("Ліги активних учнів/учениць здорової України") у закладі був проведений фізкультурно-оздоровчий захід "Ліга дружніх" серед здобувачів освіти 5-6 класів НУШ.

 
Найкращі досягнення в рухових активностях обраних модулів ("Петанк", "Панна", "Чирлідинг") учасниці/учасники заходу демонстрували у чудовій атмосфері партнерства та взаємоповаги.
 
 
 
 
 
 
   
Вітаємо з успішним завершенням 3 чверті/триместру!
Нових досягнень та перемог!
 

Учні 1-11-х класів КЗ "ВЛ № 11" були учасниками флешмобу «White card» до Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру і Всесвітнього дня здоров'я. 

 
  Мета флешмобу - єднання з міжнародною спільнотою та всією Україною з метою усвідомлення унікальної здатності спорту згуртовувати людей навколо ідей миру, дружби і розвитку. Кожний з нас може показати «білу картку» заради миру і спокою в світі.
 
Із великим захопленням учні демонструють свої досягнення з різних видів спорту. Пишаємося нашими талантами!
 
КЗ "ВЛ № 11" та учителів фізичної культури було нагороджено почесними грамотами за участь у флешмобі. Також заклад нагороджено подякою та відзнакою за участь у встановленні Національного рекорду.