scholl 11 Vinnitsa


Новини 2023-2024 н.р.





Архів новин 2022-2023

 

З Днем знань! Нехай цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе та світу, надихне вас успіхами виховання, а батьків - гордістю за своїх дітей. Нехай цьогорічний Першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу та родину! З нагоди свята бажаємо усім міцного здоров'я, незабутніх миттєвостей шкільного життя та справжніх відкриттів! 

https://www.facebook.com/100003123724741/videos/5573645719340970/?idorvanity=929417744625219      Привітання з Днем знань від учнів 3-А класу

https://www.facebook.com/100003123724741/videos/3272636379666186/?idorvanity=929417744625219     Привітання з Днем знань від учнів 3-Д класу

https://www.facebook.com/100003123724741/videos/826391311713779/?idorvanity=929417744625219 

 


 
21 вересня учні нашого закладу долучилися до відзначення Міжнародного дня миру, тому що найбільше у світі щастя - це мир, коли люди живуть дружно та спокійно. Цей день присвячений ідеалам миру як у відносинах усередині держав, так і у відносинах між усіма державами і народами.
 
  
Виставка малюнків до Міжнародного дня миру. 
Учні КЗ "ВЛ № 11" підготували малюнки в рамках міської акції "Я знаю свої права та обов'язки".
 

Учителі-філологи нашого закладу організували круглий стіл на тему: "Нове в українському правописі".
Експрес-курси "Тонкощі слововживання".

https://www.facebook.com/groups/929417744625219/posts/1149663789267279/  

Шановні вчителі!

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем вчителя!

Відео для перегляду 

       

  

У рамках проєкту "Наш ліцей - школа мислення і дій" у КЗ "ВЛ № 11" відбувся конкурс патріотичної пісні, присвячений до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва.
Учасниками конкурсу були учні 1-11-х класів, їх сім'ї та родини.
До вашої уваги виступи фіналістів:
1) учні 1-4-х, 5-Г, 8-Д класів з піснею "Ой у лузі червона калина";
2) учні 2-В, 3-А, 4-В класів з українськими козацькими піснями;
3) учні 1-4-х, 5-Г, 8-Б класів з українськими піснями;
4) "Непереможна Україна" - учні 3-А, 8-Г, 4-Б класів.
Пісня єднає родину! Пісня єднає Україну! Слава ЗСУ! Слава Україні! Усіх зі святом! 

 Відео розміщено нижче

 
 
У вересні 2022 року між КЗ "ВЛ № 11" та Вінницькою міською організацією Товариства Червоного Хреста України було підписано Меморандум про співпрацю в галузі набуття теоретичних та практичних навичок з домедичної допомоги.
В рамках Меморандуму педагоги закладу пройдуть тренінги (12 год.) і стануть учасниками воркшопів та майстер-класів.
 
 

У рамках педагогічного проєкту "Наш ліцей - школа мислення і дій" 26.10.2022 року в співпраці з ВДПУ пройшов теоретичний семінар, доповідачем на який була запрошена кандидат педагогічних наук, доцент кафедри початкової освіти Вінницького педагогічного університету ім. М. Коцюбинського Кіт Галина Григорівна, що працювала з колективом на тему: "Нова українська школа: вимоги до особистості та професійної діяльності вчителя", наголосила на важливості реалізації ідей НУШ та європейськості українського вчителя.

 

  

 

Директор закладу Валентина Паянок підвела підсумки теоретичного семінару та подякувала Кіт Галині Григорівні за надану можливість поглибити методичний рівень знань учителів закладу. Дякуємо ЗСУ! Тримаємо освітянський фронт!
 
 
В рамках Меморандуму про співпрацю в галузі набуття теоретичних та практичних навичок з домедичної допомоги 26.10.2022 р. для педагогів закладу було організовано тренінг за участі командира загону реагування, тренера першої допомоги Юрія Марцинюка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Усі педагогічні працівники мали змогу відпрацювати уміння й навички на спеціальних тренажерах.

 
27.10.2022 р. для педагогів закладу було організовано ART-майстерку "Візуалізація почуттів".
 
 
 
27.10.2022 р. відбулася онлайн-зустріч із представником управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області Зимою Л.Т.
  
 
 
 
Завершився предметно-методичний тиждень учителів початкових класів КЗ "ВЛ № 11", який проходив під гаслом "З Україною в серці".
План тижня був цікавим та насиченим. Учителі надихали, уміло розкривати потенціал учнів. Працюючи на засадах педагогіки партнерства, усі були об'єднані спільними цілями та прагненнями, бо все найкраще виходить, коли ми - разом!
 
 
 
 

 
Учні 5-Б класу взяли участь у фотоакції- smile "Подаруй світу усмішку"
(класний керівник Титко Ю.В.)
 
 
 
 
Учасники освітнього процесу КЗ "ВЛ № 11" долучилися до Радіодиктанту національної єдності - 2022, висловлюючи свою любов та повагу до рідної мови, відчуваючи причетність до щирого єднання людей навколо України в усьому світі.
Мова має значення!
 
 
 
 
 
9 листопада українці у всьому світі відзначають надзвичайно важливе свято - День української писемності та мови.
 
 
Щороку учні 3-А класу вітають усіх із цим гарним святом та присвячують урок рідній мові. Ростемо справжніми патріотами рідної країни і дуже віримо, що ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
 
 
В рамках декадника толерантності для паралелі 6-х класів був проведений круглий стіл "Спортивна культура народів світу". Учні познайомились з історією виникнення різних видів спорту, а також мали можливість продемонструвати свої досягнення в улюблених видах спорту.
 
07 листопада розпочався інтегрований предметно-методичний декадник учителів-філологів та трудового навчання.
9 листопада Кравець Л.М., вчителька української мови та літератури та Петрук І.Г., вчителька трудового навчання провели захід у 8-Г класі "Сімейні реліквії - історичний код родини". Активними також були діти, які представляли родинні реліквії. Пікіняр Андрій запросив бабусю і дідуся, а Державець Катерина разом з момою заспівала пісню, яку любить її бабуся. Ідітям, і дорослим було цікаво.
Учні нашого закладу Дуржинський Денис, Собко Марія, Григоренко Ірина, Шевчук Любов разом із вихованцями Центру долучилися до благодійної акції "Подаруй тепло". Вони справно виготовляли окопні свічки для наших воїнів.
 
Вітаємо команду 10-А класу із перемогою у відбірковому турі міського чемпіонату пізнавально-розвивальної гри "Нон-Стоп".
 
До Дня інтеркультурності класні керівники 8-х класів, Грон.Т.М., Жупанова Н.С., Кушнір В.В., Кравець.Л.М. та Наземчук К.О., провели круглий стіл "Наукові досягнення різних народів світу". Кожен клас готував матеріал про одну країну. Діти дізналися про вчених, про нові методи в галузі освіти, здійснили віртуальну подорож деякими містами країн.

 
До Дня Гідності та Свободи було проведено круглий стіл у 9-В класі (учитель історії Петренко Т.В.).
 
Учні 5-х класів підготували малюнки до Дня Гідності і Свободи "Україна - нація нескорених!" (учитель історії Петренко Т.В.).
 
 
До Дня Гідності та Свободи проведені відеоінформаційні презентації для учнів 9-Г та 8-х класів (учитель історії Кушнір В.В.). 
 
29.11.2022 року в 5-А кл. та 5-В кл. Захарчук В.В. і Гижко Л.В. провели інтегрований урок фізичної культури і математики на тему: "Cool Games. Чирлідинг. Петанк". (Вплив фізичних вправ на стан самопочуття).
 
У рамках проведення інтегрованого декадника фізичної культури і математики 01.12.2022 був проведений фізкультурно-оздоровчий захід для здобувачів освіти 5-Б класу "Круті ігри".
  
Учасниці/учасники заходу завдяки впровадженню кейс-технологій в освітній процес поринули у захоплюючу атмосферу IV Всеукраїнських ігор "Cool Games" 2022.
 
Це захід про чесну командну гру; патріотизм та стійкість; жагу до перемоги. Розповідь про високі досягнення здобувачів освіти на спортивній арені; елементи самопрезентації; лайфхаки від учнів 5-А класу щодо зміцнення фізичного і психічного здоров'я; апробація естафет "Cool Games" - сприяли яскравому емоційному забарвленню та збільшенню фізичної активності здобувачів освіти. 
Відкритий інтегрований захід "Брейн-ринг" у 6-Г класі провели Неприлюк Н.В. та Папіж Г.О.
Малюнки учнів 2-х класів до щорічної Міжнародної акції "16 днів проти насильства".
  
 
Вітаємо Збройні Сили України зі святом!
Дякуємо за мужність, волю, незламність! Дякуємо за наше життя та можливість навчатися і працювати!
Вічна пам‘ять Героям, віддавшим своє життя за Україну.
Слава Україні! Слава ЗСУ!

 
 Привітання від учнів 10-А класу.
Привітання від учнів 5-Б та 5-В класів. 
Привітання від учнів 2-Б класу 
 
Учень 5-Б класу Максим Бричук присвячує пісню своєму братові, який служить у Збройних Силах України і боронить нашу державу від ворога. 
Щороку (7 грудня) відзначають День української хустки. Здавна на всій території України вона була окрасою, символом та оберегом жіноцтва. Свято започаткували у державі 2019 року. Відтоді у соцмережах проводять флешмоб "Одягни українську хустку", щоб яскраво відзначити цей день.
 
Учениці 5-Б класу в українських хустках (класний керівник Титко Ю.В.).
Андріївські вечорниці у 4-В класі (класний керівник Гула В.М.)
  We wish you a merry Christmas and happy New Year! Привітання від учнів 6-Б класу. Відкритий захід "Christmas".
  В рамках атестації в 2-Г класі проведено свято "Мандрівка до Святого Миколая", класний керівник 2-Г класу Масловська Галина Василівна.
  Миколай завітав до учнів 4-В класу, класний керівник Гула В.М.
   Всі іграшки зроблені власноруч учнями закладу. Дякуємо, що долучились до прикрашання новорічної красуні.
 
 
  Всеукраїнський челендж «Українські світочі. Микола Леонтович», присвячений 145-й річниці від Дня народження Миколи Леонтовича.
КЗ "ВЛ № 11" приєднується до Всеукраїнського челенджу.

  
День СВЯТОГО МИКОЛАЯ у 2-Б класі. Учні щиро вітають усіх працівників та учнів закладу із ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ та початком різдвяних і новорічних свят. Бажають здоров'я, успіхів, злагоди у сім'ї та швидкої перемоги.

Учні 3-Д класу вітають Вас зі святами!
З Днем Чудотворця Небесного, з Днем Святого Миколая Вас вітають учні 3-В класу! 

Позакласний виховний захід "Christmas party" для учнів 3-го класу. 
Миру, здоров'я, радості сімейного затишку та здійснення найзаповітніших мрій кожній родині (вчитель англійської мови Хмельовська М.М.). 
  
До закладу зі щедрівками завітали учні 5-Б класу, класний керівник Титко Ю.В.
 
 
Нехай 2022 рік забирає із собою все горе, сльози і війну, а Новий 2023 принесе перемогу - це головне бажання кожного українця! З Новим роком (5-Б клас, кл. керівник Титко Ю.В.).
 
 
Учні 5-Б класу вітають наших захисників з Новим роком! Ми дуже віримо, що він буде переможним! З вірою в ЗСУ і Україною в серці (класний керівник Титко Ю.В.).
  

Велика вдячність учням та батькам нашого закладу, які передали подарунки для дітей з Балаклії.
 
 
 
 
Учні 5-А, 5-Б, 5-В, 5-Г, 5-Д класів намалювали малюнки до Дня Соборності України (учитель Назарова О.В.).

  
З Днем Соборності, Україно!
"Нам берегти тебе соборну і єдину!"
(учні 10-А класу) 

03 лютого 2023 року в прозорому офісі на Брацлавській відбулося навчання для дівчат 10-11-х класів з тактичної медицини.
  
 

15 лютого 2023 року, у палаці дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної, відбувся міський патріотичний фестиваль, присвячений пам'яті Героя України, учасника Євромайдану Максима Шимка.  
  
  
Локація Перемоги 
 
 
 
 
  
 
 
Учасники фестивалю виготовили обереги для воїнів, сплели маскувальну сітку і зібрали близько 20 тис. грн. на благодійному ярмарку. Отримані кошти були передані волонтерам, які скоро поїдуть з гуманітарною допомогою у Бахмут. Зараз кожен тримає свій фронт для спільної Великої Перемоги.

Учні закладу долучились до Х Всесвітньої «тихої» акції «Ангели пам'яті», присвяченої вшануванню Героїв Небесної Сотні.
Щороку українці у всьому світі створюють тисячі витинанок із білого паперу, які символізують загиблих за Україну і нашу спільну болючу пам'ять та віру в перемогу світла над темрявою.
Захід започаткували у 2014 році як символічну традицію поминати загиблих за Україну білими ангелами.
  
 

Учнівська незалежна рада закладу провела літературно-поетичну зустріч "Вічне джерело", присвячену Дню рідної мови. Присутніми на заході були співачка Тетяна Денисюк, поетеса і лауреат премії Степана Руданського Зоя Красуляк, студенти педагогічного училища і учні закладу. 

 

 

 

 

21 лютого відбувся брейн-ринг "Мова - то серце народу" між учнями 3-Б класу. Команди виконували завдання на знання граматики, фонетики та українського фольклору. Учні показали гарний рівень знань української мови, уміння співпрацювати та любов до рідної мови. Із рахунком 21:21 перемогла дружба! (вчитель Волошенюк О.М.).

 

 

21 лютого до Міжнародного дня рідної мови учні 10-х класів провели круглий стіл "Обираємо українську. Нове в українському правописі". (вчитель Кравець Л.М.).

 

Виховний захід для учнів 5-х класів до Міжнародного дня рідної мови на тему: «Обираємо українську! Мова наша калинова! (вчителі Гладковська Н.В., Поліщук О.Ю.).

Наше сьогодення потребує креативного підходу до навчання.
В рамках Меморандуму про співпрацю учні нашого закладу навчаються та оздоровлюються на базі Комунального некомерційного підприємства "Вінницького обласного центру реабілітації дітей Вінницької обласної ради".
 
 
 
 
 
 
 
31.05.2023 у VinSmart ЦЕНТРІ відбувся захід з нагоди закінчення навчального року для учнів комунального закладу "Вінницький ліцей № 11".
Дітлахи приймали участь у майстер-класах, грали настільні ігри, співали, розважались та всі отримали величезний заряд позитивиних емоцій на всі літні канікули.
 

08.06.2023 у КЗ "ВЛ № 11" відбулося урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9-х класів.
Ми щиро вітаємо вас з випускним і від душі бажаємо завжди йти своєю дорогою щастя, не змінюючи заповітної мрії і прислухаючись до свого серця. І нехай на вашому шляху буде маса можливостей і багато добрих людей, а у житті все складається найкращим чином.

 
  
 
  
 
   Відео за посиланнями:

У КЗ "ВЛ № 11" відбулося урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту учням 11-го класу.
 
Дорогі випускники!
Сьогодні ви залишаєте рідну школу, і все, що вас чекає у дорослому житті, тепер залежить тільки від вас самих. Тут вас навчили бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Навчили дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань, тобто дали основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною з великої літери! Бажаємо вам не розгубити все це, а примножувати, виховувати в собі найкращі якості. Удачі вам, нових досягнень, здійснення мрій, щастя і успіхів у подальшому житті! Ви - майбутнє України!